top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

Setmana Cultural Digital

La Setmana Cultural Digital es la que organitza la comissió fallera Sagunt-Pare Urbá i que va dedicada principalment als mitjans de #comunicaciófallera i prensa especialitzada en les nostres Festes.

Es per aixo que desde ahir dilluns 25 de novembre de 2019 fins al divendres 29 de novembre de 2019, el casal de la comissió es plena de fotografíes del mític "El Turista Faller" aixi com de xarles i programa de radio, així com de balls regionals i més activitats.


La programació, es la que a continuació podeu observar:


Programació, que per cert, ha patit un canvi i es que se retrasa l´'hora de inici de la gravació del programa de Play Radio condüit per Vicente Alventosa, a les 21.30, per tema fútbol.


I si seguim el planning, els cartells de les xarrades en torn a este món digital, com a fil conductor de la setmana cultural digital son els següents:




I per suposat, la Primera Edició dels Premis Ploma Digital que s'entregarán el dijous tras un sopar de gala. Premis, que per una banda, el d'Or será elegit per un consells de sabis de la comissió i persones elegides per a tal efecte i que per altra banda, el d'Argent el hem triat, entre els 30 mitjans de comunicació fallera que vam donar els nostres tres nominats. No desvelaré els que vaig votar jo, però si que dels 38 contactats, els tres finalistes son: Hablemos de Fallas, Cendra Digital i Distrito Fallas.


El dijous 28 de novembre de 2019, per tant es desvelarán els premiats definitius.



Però abans de finalitzar el post, article , noticia o com vullgau dir-li, vos deixe el link del video de la presentació d'anit. Només tens que fer click ací.


Aprofite per a recomanar-vos que seguiu el nostre conter de Instagram, aixi com el nostre IGTV channel.


Per finalitzar, donar les gràcies a la comisisó i a la seua Presidenta, Paula Pascual Estellés per el treball realitzat i organitzar aquesta setmana cultura digital amb els seus corresponents premis a una tasca de vegaes invisible a més de titánica.





6 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page