top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

Imposició de bandes 2021 en directe.


Acte d'imposició de bandes a les Falleres Majors de València i a les seues Corts d'Honor 2021.


falleres_majors_de_valència_2021
Falleres Majors de València 2021



Quasi un any després que la telefonada de l’Alcalde de València, Joan Ribó, canviara la vida de Carla García i Consuelo Llobell, les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor tornen a un escenari tan emblemàtic i significatiu per a elles, l'Ajuntament de València. El consistori municipal, epicentre per excel·lència de la festa fallera, és el lloc escollit per viure un acte irrepetible i emocionant: l’imposició de les bandes i distintius que les acrediten com a Corts d’Honor i Falleres Majors de València 2021. L’acte pretén ser l’alé necessari per tornar a activar tota la xarxa associativa que conforma el món faller, respectant, com no podia ser d’altra manera, tots els protocols i mesures de seguretat. L’escenari per imposar les bandes deixa de ser enguany el Palau de Congressos, i es trasllada al solemne Saló de Cristall de l’Ajuntament de València, un acte ple de significats i records. Les 26 rebran una nova banda però la joia que lluiran en ella i que els va ser imposada en l'exaltació del passat mes de gener serà la mateixa ja que simbolitza que, per sempre, seran Falleres Majors de València i Corts d’Honor de l'exercici corresponent. Per això, no se'ls imposarà una altra en aquest acte perquè la que ja tenen és per a tota la vida.


Cal recordar que la continuïtat de les nostres Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor per a l'exercici 2020-2021 va ser aprovada en l’Assemblea de Presidentes i Presidents del passat mes de Maig, a proposta de l’Alcalde de la ciutat de València, l’excm. Joan Ribó i Canut i del President de Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

A la votació telemàtica van participar 341 comissions falleres, un 89,26% del total del cens, de les quals 338 van votar a favor amb dos vots en blanc i un altre en contra. Quedava així reflectit el suport del món faller cap a les seues màximes representants, un 99,12%. Un percentatge que va ratificar la seua continuïtat al càrrec un exercici més.



Presentadors de l’acte: Luís García i Silvia Tomás *Presentador infantil: Luís García Vaquero Luís García serà l’encarregat de conduïr la primera part de l’acte d’imposició de bandes, en aquest cas, a la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor. El jove, que cursa 2n d'ESO, pertany a la comissió Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Compta amb el distintiu del bunyol d'Or atorgat per Junta Central Fallera en l’any 2017, i actualment és el President Infantil de la comissió. Representant a aquesta comissió ha obtingut diversos guardons al Concurs de Teatre Infantil en Llengua Valenciana com ara el Saragüell a millor actor novell de 2017 i el Saragüell a millor actor de repartiment de 2018. Tanmateix, va guanyar el 2º Premi en Categoria B del Concurs de Declamació Infantil de 2018 i el guardó a la Millor Vocalització Xiquet, Categoria “Grup A” del Concurs de Playback Infantil de 2019 i 2020. I per so fora poc, també pot presumir del 1er Premi com a Millor actor del Concurs Infantil de Presentacions de 2017, 2019 i 2020 i també el 3er Premi, de millor actor al 2018.


Entre els reconeixements col·lectius cal destacar el 1er Premi en Categoria “Grup A”, Concurs de Playback Infantil de 2016, 2017 i 2019. A més del 1er Premi del Concurs Infantil de Presentacions de 2017 i 2019 i el 1er Premi del Concurs de Teatre Infantil en Llengua Valenciana de 2017 i 2020. A més a més, açò de conduir un acte faller no és res nou per al jove, ja que va ser el presentador de la Gala de la Cultura Infantil de JCF 2020. Sens dubte una mostra clara de tot el talent que tenen les noves generacions de la festa de les Falles.


*Presentadora 2a part: Sílvia Tomás Sánchez

Parlar de Sílvia Tomás és parlar de periodisme en estat pur. Llicenciada en Ciències de la Informació, Silvia Tomás ha desenvolupat la seua carrera entre la ràdio i la televisió.

Va començar ja el seu bagatge professional a la

97.7 Ràdio on va presentar programes líders d'audiència. Al desembre de 2006 va passar a formar part dels serveis informatius de l’antiga RTVV com a redactora i presentadora de diferents programes d'àmbit cultural i social.

En 2013 va tornar a la 97.7 Ràdio Llevant i Levante TV, mitjans del Grup Premsa Ibèrica, per a encarregar-se de les tasques de producció, redacció i presentació de diversos programes d'actualitat política, social i cultural així com retransmissions d’esdeveniments especials.

Com a conductora d'actes i esdeveniments ha participat en nombroses trobades multitudinàries de nord a sud de tot el país. Entre altres, Ewoman, VLC Startup Awards, Dir Fent Consum, Gal·la Casa Caridad, Gal·la Elecció Corts d'Honor Falles 2019, Gestionant Fills o els Premis Revista Woman 2019

Des del passat mes de març ha assumit la direcció de Levante TV i de la 97.7 Ràdio.


Info: delegació de comunicació de Junta Central Fallera

Directe: Junta Central Fallera

Imatges de l'assaig Eva Ortega per a Our Passion Les Falles, comunicació fallera.


81 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page