top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

Minut a minut de l'acte de la #Exaltació20 de la Fallera Major de València 2020. 

Actualizado: 25 jun 2020

Minut a minut de l' acte de la #Exaltació20 de la Fallera Major de València 2020.

-19:36 Comença la primera part amb el concert de la Banda Municipal de València. Valorem positivament que el grup de Danses Alimara ocupen no només el escenari si no tota la sala per al ball . És dir als corredors. I els cantadors acompanyats de la banda municipal de València, emocionen. La música en directe i en valencià ens enamora.


-20:12 hrs. Finalitza la Banda Municipal, els cantadors i el grup de ball entre un fort, llarg i calurós aplaudiment. No es per a menys.


-21:00 hrs Sona el pasdoble faller per donar inici a la segona part en la que les màximes y digníssimes representants de les #Falles20 , La Cort d'Honor de la #FMV20 i la #FMV20 👑 rebran la banda acreditativa i Consuelo Llobell Frasquet se sentará a la cadira d'or. Ganes de escoltar també al mantenidor .


- 21: 27 Les llàgrimes i el trremolar de la emoción (que es veu als llaços de la seua indumentària) inunden a la Cort d'Honor que ja lluisen al escenari les bandes artesanals imposades per el president de JCF Pere Fuset, i els ramells de flors que les acrediten per a estes #Falles20.


- 21:34 Consuelo Llobell Frasquet amb el seu #RosaOporto ja porta la banda i la joia entregades per l'alcalde la ciutat de #València Joan Ribó i el president de Junta Central Fallera , Pere Fuset. Bonica Aitana Hernández la FMI de la seua comissió Albacete -Marvá al pero siempre 2019 i el seu president infantil Lucas García , que ha portat amb tota la responsabilitat la banda als tres així com el coixí. Han complit. Amor i pleitesía per a la nostra Fallera Major de València per al any 2020. La màxima i dignissima representant de les #Falles20 🔥. ¡Visca La Fallera Major! Per cert que bé sona la veu per excelència al palau de Congressos , Rafa Martí. Els pèls de punta .

(imatge de Armando Francés per a JCF)

-21:36. Començen a pujar les cistelles de flors i es plena de un dolç aroma la platea i tota la sala que omplementen la decoració floral de la sala i els ramells de Flors Laura 💐 . Trobem a faltar a la Bellea del Foc d'Alacant acompanyant la seua cistella de la Federació de Fogueres d'Alacant. De entre totes elles ens arriba al coret faller el del gremi d'artistes fallers. #JaEstemEnFalles .


-21:58 hrs pren la paraula el mantenidor el doctor José Alejandro Remohí Giménez. La Cort d'Honor no pot reprimir la emoció amb les paraules personalitzades a cadascuna d'elles. Un discurs amb tocs humans i d'humor que agrada al públic que conecta de seguida amb ell. De Consuelo destaca al magnífic expedient acadèmic i al seu esforç i organització. És sensata, realista, a la que li espera un futur brillant i d'èxit. És casera, que ama a la seua família a qui la Fallera Major li dedica la mirada plena de familiaritat , complicitat. Però que encara no ha conseguit un goset, és lo únic que se ha proposat i no ha conseguit. És la peça de la amistat. És sincera, és directa, carinyosa, tímida però imprescindible e incondicional. Té la virtud que no li afecta la crítica de la gent que no la coneix. És una amiga que deurien ficar tots en la vida. I mata per #València.. El Perelló és el seu santuari , sempre davant del mar. És fallera desde els 4 anys de la seua comissió Albacete-Marvá amb la tradició que tant li agrada, com és la cavalcada del ninot . Però també petardera. És la fallera de casal . I per damunt de tot li agrada l'ofrena en la que tots els anys s'emociona amb el ramell en el que porta a sa mare i la seua iaia. La seua pasió i amor són les falles. Per això és una magnífica ambaixadora de les Falles i de València. Brilla inclús els dies amb el ànima trencada. -22:15 Consuelo li imposa el bunyol d'Or Honorífic al mantenidor.


- 22: 16: anecdota de Consuelo, al llevarli el coixí dels peus es veu que se li han llevat les sabates 👠.


-22:19: La soprano Yolanda Marín canta el himne de la Comunitat Valenciana.


-Al finalitzar la primera i segona part de la #Exaltació20 totes, les infantils i les majors (ja en parelletes que podrem vore al balcó del Ajuntament per a les masceltaes) , ja amb la banda (les majors) eixen al exterior del Palau (de Congressos) per a contemplar el espectacle pirotècnic de Peñarroja. És una llàstima que el sostre de la façana impedisca la visualització de la part àrea. Lo positiu és que han unit ritme i tradició amb els pals que tant ens recorden a les Falles de l'Antigor. I algunes xiquetes ploren de la emoció però s'hi estan les seues germanes majors per a consolar-les i mostrar el seu afecte.


Redacció: Eva Ortega. Recordeu que teniu el directe al nostre Youtube

i en quan siga possible el reportatge fotográfic complet. #Exaltació20 👑 #FMV20 i #CHFMV20 #Falles20 🔥.#OurPassionLesFalles #ComunicacióFallera #ComunicaciónFallera 📲 comunicacion@ourpassionlesfalles.es.

19 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page