top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

María Esteve, Premi de les Arts, Vicente Monfort. VII Edició

DECISIÓ DEL JURAT DEL PREMI DELS ARTS VICENTE MONFORT, EDICIÓ 2019.


Reunit el jurat del Premi de les Arts Vicente Monfort, organitzat per la Falla Passeig Albereda–Avinguda de França en la seua 7a Edició, i presidit per Manuel Cabrera Faus, President de la Comissió, i integrat per Eva Vizcarra, productora audiovisual; Juan Bosco Miquel, faller de gran trajectòria, bunyol d’Or i Brillants en Fulles de Llorer; Salvador Mora, director mèdic de Vivanta Eixample i Vivanta Torrent; Marieta Monfort, germana de Vicente Monfort, ha vingut a fallar en la persona d'actriu MARIA ESTEVE, que per mèrits propis la fan mereixedora d'aquesta distinció en el panorama cultural.


En comunicar-li la notícia, va agrair mocionada l'elecció per part dels membres del jurat i va manifestar la il·lusió que li feia perquè li recordava a la seua iaia que era valenciana d'Elda, i a la qual li encantaven les falles que allí es plantaven. Rep tal distinció amb tanta emoció com el Goya otorgat a la seua mare, Marisol, fa uns dies.

Per a María, 2020 comença amb moltes alegries i satisfaccions.


La Gala de lliurament del Premi de les Arts, tindrà lloc en el Casal de la comissió, el divendres 6 de març a les 20.00 hores.


Recordem que en la seua 1a Edició, l'any 2013, el Premi de les Arts rts va recaure en la persona del Mestre Josep Vicent, en la seua 2a Edició, l'any 2014, en l'actor i director teatral Sergio Peris-Mencheta, en la seua 3a Edició, l'any 2015, en l'actriu i presentadora Belén Rueda, en la seua 4a Edició, l'any 2016, en el ballarí i coreògraf Rafael Amargo, en la seua 5a Edició, l'any 2017, en l'actor Nacho Fresneda, i en la seua 6a Edició, l'any 2018, en la cantant i compositora Sole Giménez.


Info i 📸, la Comissió. Gràcies desde ja i desde aquest mitjà de #ComunicacióFallera , #OurPassionLesFalles per ficar en valor la cultura i el cinema al que el he estat tan lligada en el meu CV i em fa sentir tantes emocions.


Per cert, benvolgut lector/a ens pots escriure amb les observacions o questions que vullgues conèixer i que responga Maria a la següents direcció de correu electrònic:


comunicacion@ourpassionlesfalles.es

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page