top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

Les mares del 2019, IV Premis Tizona de "El Cid"

València, 09 de febrer de 2020.


Ahir de vesprada i al casal de la comissió fallera la A.S.R.C Falla Àngel del Alcàsser - José Maestre "El Cid" es va desvelar el secret que portaben tres mesos preparant i salvaguardant.


Després de passar, una a una, les comissions per l'escenari on van rebre el seu ram i ignsinia per part de les Falleres Majors de la Falla amfitriona i una representant de la gestora , la presentadora Sara Larrazabal va donar pas a un vídeo.

Ni més ni menys que el de <Santos Tèxtil> que homenatja les i els vestidors de les Falleres Majors de València i la Verge.



Amb l'emoció en tot l'alt, la Fallera Major Infantil del "El Cid" Paula Besantes Herrero i amb la seua lectura del pergamí va revelar per fi qui era la mereixedora del premi Tizona d'enguany, Rossana Bernal , mami de Sara Larrazabal Bernal, FMIV19.





Però ací no acabava la cosa, perquè el mateix Cid amb la seua espasa, encarnat en Rafa Martí comunicava que aquest exercici el premi era doble . Així la Fallera Major de la comissió, María Martí Patricio va ser l'encarregada de nomenar a Ana Paula Moreno, mare de Marina Civera Moreno, FMV19 com a guanyadora també del premi fet per Silu.


Encara embardissades amb l'emoció i la sorpresa van dedicar unes paraules d'agraïment, al casal ple fins a la bandera.




I tant que estava ple, perquè entre els assistents a l'acte, es trobaven tant les filles de les protagonistes, és a dir les FFMMV 2019, Sara i Marina, així com les germanes d'aquestes, marits, la comissió de Sara i Rossana, i gran part de l'Agrupació Olivereta a la qual pertany tant la falla El Cid, organitzadora d'aquests premis, com Sara Larrazabal Bernal, FMIV19 i presentadora d'aquesta edició.












Per a finalitzar, Sara va penjar el quadre amb la seua foto del seu regnat acompanyada pels representants de la comissió.


Des d'ací i de nou moltes gràcies tant a Rafa Martí com a la gestora i comissió "El Cid" pel tracte excel·lent oferit als mitjans de comunicació.


Vos deixe ja amb el vídeo amb tots els detalls i protagonistes de la quarta edició dels premis Tizona de la falla El Cid.





46 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page