top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

Les Falleres Majors del 2020 de la Falla “El Palau” continuaran en els seus càrrecs en l’exercici 20

VALÈNCIA | 8 juny, 2020

La Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau” comunica que les seues Falleres Majors del 2020, Sandy Quiles Núñez i Carolina Almela Núñez, continuaran en els seus càrrecs en l’exercici 2020-2021.


Falleres Majors 20-21 "El Palau". Imatge: la comisió

Així es va aprovar anit a la Junta General d’inici de l’exercici 2020-2021 que la comissió va realitzar telemàticament. La iniciativa va eixir endavant després de la proposta realitzada per la Junta Directiva atenent a les circumstàncies excepcionals ocasionades per la Covid-19 i per la no celebració de les Falles 2020.


La comissió i la presidència volen transmetre l’enhorabona a les Falleres Majors, així com desitjar-les un regnat especial i ple d’il·lusió.


Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau”, comissió fundada l’any 2001, posseïdora del Bunyol col·lectiu d’Argent tant en comissió adulta com en comissió infantil. N’és integrant del sector Pla del Reial-Benimaclet de la Junta Central Fallera i membre de la Federació de Falles Alameda-Mestalla.


Falla situada en un entorn privilegiat, envoltada pel Palau de la Música i el passeig de l’Albereda. Un entorn que permet durant la setmana fallera gaudir dels castells de focs artificials de primera mà. La demarcació comprén el passeig de l’Albereda, l’avinguda del Port, els carrers d’Eduardo Boscà, Illes Canàries i el que dóna nom a la comissió, Antiga Senda d’en Senent.


Info e imatge: La comisió.





25 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page