top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

En directe el homenatge i el record a les victimes i servicis esencials al Ajuntament de València.

PROGRAMA DEL ACTE

-L'acte formal començarà a les 21.30 hores a la plaça de l'Ajuntament, conduït per la periodista Clara Marzà.


-L'homenatge s'iniciarà amb la intervenció del rapsode valencià Vicent Camps (membre del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística), qui recitarà el poema «Cant de primavera», del poeta valencià Marc Granell (del llibre «Fira desolada»).


-La lectura dels versos donarà pas al concert de l'Orquestra de València que, sota la batuta del seu director titular, Ramón Tèbar, oferirà un repertori amb peces de Mahler, Verdi, Bizet, Mascagni, Elgar i Barber. El programa inclou obres com l'Adagietto de la Simfonia núm. 5 de Gustav Mahler; o la Sentimental Sarabande de la “Simfonia Simple” de Benjamí Britten. A més, la soprano Carmen Avivar, cantant solista del Cor de la Generalitat, interpretarà el Cant dels Ocells, popularitzada per Pau Casals, i l'Ocell María de l'òpera Otello de Verdi. El director de l'OV, Ramón Tébar, participa en la cerimònia de manera totalment desinteressada.

-Després de les peces musicals, intervindrà de nou el rapsode Vicent Camps, que oferirà una altra peça de Marc Granell, «Les veus».


-Després del qual es guardarà un minut de silenci en memòria de les persones mortes, en suport de les seues famílies i en reconeixement als servicis essencials de la ciutat.


-El silenci desembocarà en una sèrie de disparades pirotècnics simultanis des de la plaça de l'Ajuntament, i des dels barris i pobles de València, que ompliran els cels de la ciutat de ‘palmeres blanques’ com a element simbòlic del reconeixement i homenatge. En total, seran set disparades que es llançaran des de la plaça de l'Ajuntament i altres 39 des de diferents punts del terme municipal, que seran a càrrec de les empreses pirotècniques Caballer FX, Hermanos Caballer i Vulcano


IMATGE UNITÀRIA DE RESPECTE I DISTINCIÒ

Durant tot l'acte, la façana principal de l'Ajuntament romandrà il·luminada en blanc, així com les façanes dels edificis de Correus, Ateneu Mercantil i el Rialto, com a imatge unitària de respecte i distinció a les víctimes de la pandèmia i als servicis essencials.


MEMORIAL EN LINEA


A més l'Ajuntament obri un memoria en línea en homenatge i record a les víctimes durante la pandèmia al web:



EL DIRECTE


Per a seguir el directe:



64 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page