top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

25 ANYS DE #PLAYBACKS | FALLA PEDRO CABANES-JUAN XXIII



Ahir, dissabte 12 de gener, ja en el exercisi faller 2018-2019 i enmarcada al #25Aniversario de esta comissió, del #sectorBenicalap i al seu casal, es van reunir set experts en #playbacks en una taula molt entretinguda: 25 ANYS DE #PLAYBACKS | FALLA PEDRO CABANES-JUAN XXIII


Els ponents encarregats de donar veu al debat van ser : #RosaMerchante, #TamaraJurado , #RafaAgustí , #PacoSalmeronAlvarez, #FranSalmeronRodriguez, #JuliánCarabantes i, moderats per #RafaSoria.



També #coreografías , les diferencies entre #ciudad y #pueblos, aixi com en #Alacant, #disciplina, neteja del número, #músicas, #vocalización, #ilusión, #amigos, #danza, #nivel, número de #concursos, #actualidad, #jurado, puesta en #escena... i demés (que espere fer-vos un resumen a un videito dels meus al canal #Youtube) .


Tot en un ambient de #germanor i #anécdotes com la de la xica que una volta no va poder casi eixir de una "concha" del decorat que acaba de ser pintada.


Moltes gràcies a la #Falla Pedro Cabanes-Juan XXIII per propiciar aquest encontre, per el bon tracte i per avisar!


Vos deixe ja amb les #fotos que vaig pendre en el #evento. I si voleu una #coberturagráfica dels vostres #actes, #presentacions, i demés...no dubtes en contactar :

ourpassionlesfalles@gmail.com també em trobarás a les #RRSS com #Facebook , #Instagram i #Twitter


Que visquen les #Falles2019!










78 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page