top of page
  • Foto del escritorOur Passion Les Falles

Indumentaria oficial de les Corts d'Honor i Falleres Majors de València 2020.

València- 8 i 9 de gener de 2020.

Quan només queda un día per a la primera GalaCultura20, i i menys d'un per a la presentació conjunta de tots els indumentaristes oficials (es hui 9 de gener) toca fer repàs, valga la redundancia a la #IndumentariaOficial per a les #CCHHFFMMV20 i #FFMMV20.


Aci trobarás el llistat lo més complet i especific que he produit. Recorda que pots visualitzar al Facebook les imatges que he anat prenent en els diferents actes de presentació.


-Les #teles teixides per #CompañíaValencianaDeLaSeda son per a la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2020. Per a la Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2020 els teixits provenen de #Entretelares.





-Els #espolins mes esperats per als primer trages oficials de Carla García Pérez com a Fallera Major Infantil de València 2020, vindrá de #Garín i de Consuelo Llobell Frasquet com a Fallera Major de València 2020 de #VivesYMarí.


-Aquestes teles se convertirán en trages per la confecció de les següents tres firmes: #SerranoINavalón per al primer (el del s.XIX) tant de la CHFMV20 com de la FMV20 Consuelo Llobell Frasquet. #MarianIndumentaria será la encarregada del segon (el del segle XVIII que vorem ja el proper divendres 10 de gener a la #GalaCultura20 ) . I #LaJoiaIndumentaria per a les 13 xiquetes de la CHFMIV20 i FMIV20 Carla García Pérez.


- Aixo sí, el que lluirá i estrenará Consuelo Llobell Frasquet, Fallera Major de València a la Gala de la Cultura ho rebrà per part del #GremiArtesàDeSastresIModistes de la Comunitat Valenciana.


-Dels #pèls se encarreguen #Realce, Alta Postocería.


-De les #pintes per al segon traje (el del XVIII que lluirán en primer lloc a la #GalaCultura20) la empresa #CastilloOrfebres o lo que es el mateix, Castillo Cinceladores.





-De les pintes per al primer traje (el del XIX que lluirán desde l'acte de la #Exaltació20 ) , #MesQPintes.





-Els #adreços del XVIII son els realitzats per la segona firma d' #ArtAntic, Valentia , firma que també proporciona els medallons de la Verge dels Desamparats. Els estrenarán també a la Gala de la Cultura. I per a les FFMMV20, els segons adreços se descobrirán a les seues respectives Exaltacions.





-Les #Joies de Vicente Ballester.


-Els #gipons negres de la indumentaria #1700. Jorge Faubel.





-Les #manteletes i #mocadors per part de #ArtesaníaViana per a la CHFMV20 i FMV20 i per part de #HijasDeCarmenEsteve per a la #CHFMIV20 i FMIV20.


-Les #puntes les proveeix #SantosTextil.


-Els #cancans , #sinagües i #camises els produeixen #MargaritaVercher en el cas del segon trage (el del segle XVIII) i els #alçaors de #MAVIMAR per al primer trage oficial el del segle XIX.





-Les #calces que portarán les dotze dones de la #CHFMM20 i la #FMV20 de #CristinaPerisComplementosArtesanales . I de #ElviraBella.


- Les #sabates que recorrerán quasi el món sencer amb la indumentaria valenciana , gracies a #CalzadosCriselen


-Les #parques per a molts actes relacionats amb tallers, artistes fallers, ninots i Falles son de #ArtesaníaFeror, per a les 26.


-Els #blusons , peces imprescindibles també tot terrenys de #MamáCose, per a totes.


-Els #palmitos o #ventalls per a totes elles, les 26 xiquetes i dones #CCHHFFMMV20 i #FFMMV20, de la ma de Ana Muñoz. #CositasPintadas.



També al Instagram i IGTV teniu videos més en detall d'aquest desglose.


I per a finalitzar donar les gràcies a Junta Central Fallera per facilitar el treball per a les ja #Falles20.




23 visualizaciones1 comentario
bottom of page